Hulpvragen is zelfzorg

Wil je niet meer leven met de rem erop? Maar wil je voluit leven na je ziekte maar weet je niet hoe, vraag om hulp en blijf niet aanmodderen. Tijd is kostbaar, gebruik deze goed.

Want je wilt toch niet aan het einde van je leven moeten constateren, ik heb mijn leven laten leiden door mijn ziekte en heb veel aan me voorbij laten gaan. 

Je leven na ziekte kan als je deze herinricht en met aanpassingen, volwaardig en geheel naar jouw behoefte worden geleefd. Zelf heb ik dat gedaan door meer bewust te zijn van de keuzes die ik maak ten aanzien van het besteden en verdelen van mijn tijd gedurende de dag. Bij wat het in kaart brengen van waar ik overprikkeld van raakte goed te verdelen over de dag cq. week.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende intake. Dan wandelen we een stukje in de natuur zodat jij kan bepalen of deze manier van coaching iets voor jou is en ik of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen. Het kost je dus niets.

Ik wens je dat je in beweging komt en weer mogelijkheden ziet in plaats van belemmeringen. Of dat nu een coachtraject bij mij is of bij anderen. Als je maar start met je WENDING!

Ben je geinteresseerd, kijk dan eens verder op mijn website en lees mijn blogs, zoals Balans in lichaam en Geest en de drie blogs over zelfzorg.

Neem dan contact met mij op dan kunnen we samen bepalen of ik je bij je zelfzorg kan helpen.

Warme groet,
Wendy

(tekening uit boek De jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy vertaald door Arthur Japin)