Coachgesprek / coachtraject

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET COACHGESPREK

Coachgesprek

Waar worden de coachgesprekken gehouden?

De coachgesprekken vinden plaats in de natuur. Ik spreek met degene die gecoacht wordt een locatie af rondom Leiderdorp     (Zuid Holland) waar wij elkaar treffen. We maken dan een wandeling door de natuur en maken dan gebruik van elementen in de natuur.

Gaat een coachgesprek ook door als het slecht weer is?

Een coachgesprek gaat te allen tijde door. Alleen in geval van noodweer aangegeven door het KNMI wordt het coachgesprek geannuleerd.

Hoe lang duurt een coachgesprek?

Een coachgesprek duurt een uur tot anderhalf uur.

Waar bestaat een coachtraject uit?

Een coachtraject bestaat uit vijf sessies waarbij we steeds een wandeling maken door de natuur.

Hoe verloopt het coachtraject via een werkgever?

Als het coachverzoek binnenkomt via een werknemer en zijn of haar werkgever, dan volgt eerst een overleg met de medewerker, werkgever en mij als coach waarbij ik uitleg geef over de werkwijze van mijn coaching. Aan het einde van het coachtraject volgt een afrondingsgesprek met zowel de medewerker als de werkgever.

Belangrijk om te weten is dat tijdens het coachproces en in het afrondingsgesprek tussen de medewerker, werkgever en coach geen inhoudelijke en persoonlijke informatie wordt uitgewisseld met de werkgever. Deze informatie blijft tussen de medewerker en de coach.

Eenmalig coachgesprek of coachtraject? coachtraject via een werkgever?

Het is aan een ieder vrij om te beslissen of je een eenmalig coachgesprek wil of een coachtraject. Ook met een enkele coachvraag ben je welkom. Ben je al bekend met coaching of andere mentale ondersteuning en wil je samen met mij een ander licht op coachvraag laten schijnen dan kan je kiezen voor een eenmalig coachgesprek. Merk je dat je tegen een terugkerend voor jou niet wenselijk gedrag aanloopt, dan adviseer ik een om een coachtraject aan te vragen zodat we samen kunnen onderzoeken wat maakt dat je in dit patroon vervalt en hoe je nieuw gedrag kan aanleren.

 

 

Contact

Vragen? Neem dan contact met mij op.