Tarieven coaching

Hier vind je de tarieven van een coachgesprek en een coachtraject
tarieven coaching

Tarieven coaching gesprek

Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Een coachgesprek duurt ongeveer 90 minuten. De kosten voor particulieren bedragen €95 inclusief btw. Voor zakelijke klanten is het €95 exclusief btw.

Ben je al bekend met coaching of andere mentale ondersteuning en wil je samen met mij een ander licht op coachvraag laten schijnen dan kan je kiezen voor een eenmalig coachgesprek.

 

tarieven coaching

Tarieven coachtraject

  De kosten van een coachtraject van 6 coachgesprekken bedragen voor particulieren €550 inclusief btw en voor zakelijke klanten €550 exclusief btw. Een coachgesprek duurt ongeveer 90 minuten.

Merk je dat je tegen een terugkerend voor jou niet wenselijk gedrag aanloopt, dan adviseer ik een om een coachtraject aan te vragen. Hierdoor kunnen we samen onderzoeken wat maakt dat je in dit patroon vervalt en hoe je nieuw gedrag kan aanleren. Zodat je komt tot duurzaam en voor jou wenselijk gedrag.

Scholingskosten

Veel werkgevers krijgen te maken met werknemers die chronisch ziek zijn. Eén op de drie mensen in Nederland heeft een chronische ziekte en gewoon een baan. Het is belangrijk voor werkgevers dat deze werknemers kunnen blijven werken. Ook in het licht van de vergrijzing. Coaching vergroot de kans op duurzame inzetbaarheid. Werknemers en werkgevers (artikel website www.vno-ncw.nl d.d. 3 april 2018) geven aan dat chronisch zieke mensen veel productiever en meer gemotiveerd zijn na hervatting van werk dan dat ze al waren. Daarnaast ziet de werkgever bij deze werknemers vaak authentiek leiderschap doordat ze hebben geleerd meer bij zichzelf te blijven. Vaak worden daarom coachingskosten door de werkgever betaald. Mocht dit bij jou niet zo zijn of heb je geen werkgever, dan zijn er ook regelingen via de Belastingdienst.

Betaling

Bij een eenmalig coachgesprek vraag ik om de kosten direct na het coachgesprek te voldoen. Voor een coachtraject vraag ik of de totale kosten voorafgaand aan het coachtraject worden betaald. Uiteraard is betaling in termijnen is bespreekbaar.

 

 

Contact

Vragen over de tarieven voor coaching? Neem dan contact op.