Wie is Wendy de Graaf?

gediplomeerd master mental coach en natuurcoach

 

‘Deskundigheid gekoppeld aan persoonlijke ondervinding; een krachtige combinatie’

Ik hoop dat ik jou als mental coach mag begeleiden in het hervinden van jouw levenskracht en mijn diepste wens is om dit traject dat we gezamenlijk lopen voor jou lichter en korter te maken. Om samen te kunnen werken, is het fijn als je meer weet over wie ik ben en wat ik heb meegemaakt.

Ervaringsdeskundige

Ik ben zelf ervaringsdeskundig en leef met beperkingen na een medische ingreep. Een aantal jaar geleden heb ik namelijk een hersenoperatie ondergaan. Na deze hersenoperatie bleek ik chronisch vermoeid en snel overprikkeld, maar deed ik zelf alsof er niets veranderd was. Ik pakte mijn leven weer op alsof er niets was gebeurd.

 

Vicieuze cirkel

Ik stortte mij vervolgens op het onderwerp voeding. Mijn gedachte was namelijk dat goede voeding bijdraagt aan je herstel. Daarbij vergat ik om mijn levenstempo aan te passen. Het gevolg hiervan was dat ik steeds vermoeider en overprikkeld raakte waardoor ik geen energie en motivatie had om me aan mijn vernieuwde voedingspatroon te houden. En kwam in een vicieuze cirkel terecht.

 

Overlevingsstrategie

Waar ik aan voorbijging, was dat ik de beperkingen die waren ontstaan na mijn operatie niet onder ogen wilde zien. Ik wilde mij vernieuwde ‘ik’ niet accepteren. En dit maakte dat ik de stap om mijn leven aan te passen aan deze vernieuwde Wendy niet kon zetten. Ik weet nu achteraf gezien dat dit alles mijn overlevingsstrategie was. Mijn proces duurde vijf jaar.

mental coach

Wendy de Graaf

RECENSIE

Als je op pad gaat met Wendy, begin je een wandeling waarin je vrijuit mag spreken, zij luistert met aandacht naar je, rekening houdend met je grenzen. 

Met behulp van een coachgesprek maakt ze je bewust van wat er eigenlijk altijd al was.

Het was fijn om in vertrouwen te kunnen delen, en om vervolgens met meer kennis en vertrouwen weer alleen verder te kunnen gaan.

Echt een aanrader om een coach gesprek bij Wendy te volgen.

Barbara

‘I was not faking being sick

I was faking being well’

Ongewenst kinderloos

Naast dit alles had ik ook te maken met een medisch traject rondom onze kinderwens. Hierbij kregen wij te maken met het leren omgaan met ongewenste kinderloosheid. Terugkijkend heeft dit alles mij een heel andere kijk op het leven gegeven. Ik realiseer me nu, en ik voel dit tot in mijn diepste vezels, dat ik voorbijging aan wat er wél was!

Onnodig lang proces

Ik had zo graag gewild dat ik dit pad met een ervaringsdeskundige mental coach had kunnen lopen. Waarschijnlijk was ik dan niet zo vaak tegen de muur opgelopen, gefrustreerd geraakt en moedeloos geweest. Wat zeker is, is dat ik me niet zo eenzaam zou hebben gevoeld in mijn strijd en dat dit proces bovendien niet zo lang zou hebben geduurd zoals het nu heeft geduurd.

Vernieuwde Wendy

Er zijn zoveel dingen om dankbaar voor te zijn en dat te voelen en te ervaren. Dat alles maakte dat ik weer kon zijn wie ik ben. Een vernieuwde Wendy, dat wel. Een Wendy vol met levensenergie die mensen motiveert om te focussen op wat er wél is.

 

En het mooie is dat ik door het meemaken van al deze heftige ervaringen mijn passie heb gevonden in het coachingsvak als mental coach. Ik hoop dat ik jou mag begeleiden in het hervinden van jóuw levenskracht. Mijn diepste wens is om dit traject dat we gezamenlijk lopen, voor jou lichter en korter te maken.

Wendy

 

mental coach

Wendy de Graaf

Zet je leven niet op pauze

Wacht niet met leven tot je je weer beter voelt

Accepteer en pas je leven aan zodat je weer voluit kan leven

Start je wending!

Mijn mental coach opleidingen

Natuurcoach

Basisopleiding NLP*/TA**/Systemisch werk

Masteropleiding NLP*/TA**/Systemisch werk

Karakterstructuren en systemisch werk

Effectief leidinggeven

Familieopstellingen

Verandermanagement

Beïnvloedingsvaardigheden krachtenveldanalyse/leiderschapsstijlen/conflicthantering

 

NLP = Neuro Linguistisch Programmeren
**TA = Transactionele Analyse

Neem vandaag nog contact met me op!