www.samen-onderweg.nl www.wending-mentalcoach.nl

Wendy en Simone begeleiders familieopstellingen

Een methode die zorgt voor eigen regie

 

Wat is een familieopstelling?

Tijdens een familieopstelling kijken we samen naar personen en gebeurtenissen binnen jouw familiesysteem. We kijken hoe die met elkaar verbonden zijn of deze van invloed zijn geweest op jouw leven. En of deze nog doorwerken in je huidige leven en daarmee ook op jouw toekomst. Dit doe je door zelf een vraag in te brengen of als representant aanwezig te zijn.

 

Waarom doe je een familieopstelling?
Als je regelmatig merkt dat je

  • “niet lekker in je vel zit” of
  • dat je je doel op de een of andere manier steeds niet bereikt en de oorzaak hiervan je niet bekend is.

Wat kan een familiesopstelling je opleveren?

Het kan je inzicht geven in waarom je dingen doet zoals je die doet. Bijvoorbeeld als je relatie met bijvoorbeeld je leidinggevende niet goed verloopt. De oorzaak hiervan kan in een verstoorde relatie liggen in jouw familiesysteem. Deze inzichten maken dat je nu bewust je keuzen maakt. Jij zit aan het “stuur van je leven”. Je bent in regie.

 

Vragensteller

Het je een vraag waar je in het dagelijks leven tegen aan loopt en wil je deze onderzoeken? Mail dan naar info@samen-onderweg.nl. Wij nemen contact met je op om een datum te prikken.

 

Representanten

Om een familieopstelling neer te kunnen zetten, hebben wij een aantal representanten nodig. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen. Of je ervaring met opstellingen of een keer wil meekijken? Iedereen is welkom. En vind je het nog spannend om een vraag in te brengen. Woon dan een keer een opstelling bij als representant. Voor vragen en aanmelding info@samen-onderweg.nl.

 

Familieopstelling

Tijdens een sessie worden 1 a 2 vragen ingebracht. De vragenstellers krijgen ieder een eigen opstelling. De totale sessie duurt 1,5 tot 2 uur.

 

Coach sessie

Na de opstelling hebben mensen vaak vragen over de ingezette verandering en/of het geen zichtbaar is geworden. Daarom bieden wij na 6 weken een coach sessie aan voor de vragensteller. Deze afspraak van 60 minuten worde na de opstelling met de vraagsteller gemaakt.

 

Kosten

Vragensteller:

85,00 Euro voor een familieopstelling en 1 coachsessie van 60 minuten na 6 weken.

Representant:

15,00 Euro

Flyer

Wil je nog meer weten over familie opstellingen? Kijk dan op nieuws en blogs: familie opstellingen flyer met data en kosten en eigen regie, plek in je familiesysteem. In dit laatste blog vind je ook mijn eigen ervaring met familie opstellingen en wat het mij heeft opgeleverd.