Welke fout heb je zelf gemaakt en wat heb je ervan geleerd vroeg iemand mij laatst…..

Heel lang heb ik ontkend en niet geaccepteerd dat ik restverschijnselen heb na mijn medische ingreep. Ik ging na mijn herstel in privésfeer en op mijn werk weer vol aan de bak. Daardoor liep ik meerdere keren tegen een muur. Waarna ik boos was op mezelf en mezelf steeds weer toesprak met: ‘Je leert het ook nooit!’ En daar ging ik weer, full speed ahead!

Pas na poging nummer vijf of zes leerde ik over het rouwproces waarin ik zat. Hierdoor kreeg ik inzicht in wat ik deed en waarom ik dat deed.

Ik leerde ook dat het fases zijn waar je doorheen gaat en dat de gedachten die ik had  niet raar voelde of gek zijn. En het belangrijkste punt:  aan elke fase komt een einde!

Dit was voor een enorme opluchting om te weten dat ik niet voor altijd in dat gevoel of in die gedachten zou blijven hangen.

Wil jij ook meer weten over hoe je deze fases het beste kan doorlopen? Ga dan met mij op pad. Ben je geïnteresseerd of meer je meer weten over herstel na een medische ingreep of chronische vermoeidheid? Neem dan contact met mij als mental coach op.

 

Groetjes Wendy