‘Zorg voor elkaar?’ – 15 oktober 2022

Hybride symposium

Zaterdag 15  oktober 2022 is  het weer zover. De achtste editie van het Borstkankersymposium. Dit jaar hopen we weer fysiek bij elkaar te kunnen komen met  het Borstkankersymposium met de titel  ‘Zorg voor elkaar’?. Bij alle thema’s die we tijdens de dag behandelen willen we steeds de vragen stellen: Is de zorg voor elkaar? en ‘Wie zorgt er voor jou? en voor wie zorg jij?’

We kijken uit om elkaar weer te ontmoeten na twee jaar online symposia. Het had echter ook voordelen, een online symposium. We hebben vrouwen en mannen mogen verwelkomen die normaal – bijvoorbeeld door de afstand naar de locatie – niet zo snel zouden komen. Daarom willen we dit jaar proberen een hybride symposium te verzorgen. Hou onze social media in de gaten voor het laatste nieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Wil je eerdere symposia terugkijken, dan nodigen we je uit om naar ons YouTube kanaal te gaan. Daar vind je alle workshops terug.

Mijn betrokkenheid

Als mental coach betrokken ben ik betrokken bij besloten facebookgroep Kanker en Werk van Stichting Jij Speelt de Hoofdrol. Dit keer gaat het over ‘zorg voor elkaar’. 

Met enorme trots kan ik vertellen dat in het magazine van de Stichting jij speelt de hoofdrol is van de besloten werkgroep Kanker en Werk waar ik als deskundige ben aangesloten, mijn eerste en tweede blog over zelfzorg verschenen. 

Ben je geinteresseerd in het magazine  zie hieronder de link.

https://publicatie.borstkankersymposium.nl/editie-19

https://publicatie.borstkankersymposium.nl/editie-20/